ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
PDF Εκτύπωση E-mail

Στα ιατρεία μας …

Πέρα της καθιερωμένης ουρολογικής εξέτασης, πραγματοποιείται όλος ο σύγχρονος διαγνωστικός έλεγχος της ουρολογίας – ανδρολογίας. Αυτός περιλαμβάνει:

Ουρολογικούς υπερήχους: έγχρωμο υπέρηχο και τριπλεξ νεφρών, ουροδόχου κύστης και προστάτη. Επίσης διορθικό υπερηχογράφημα προστάτη το οποίο αποτελεί την ακριβέστερη απεικονιστική μέθοδο του προστάτη.  Έγχρωμο τριπλεξ αρτηριών πέους το οποίο αποτελεί την εξέταση επιλογής για τη διάγνωση προβλημάτων στύσης.

Ουρομετρία: μέτρηση των παραμέτρων της ούρησης για τη διάγνωση διαταραχών της.

Κυστεοσκόπηση: Είναι ενδοσκόπηση κατά την οποία με ειδικό εξοπλισμό ελέγχουμε το εσωτερικό της ουρήθρας και της ουροδόχου κύστης. Με το εύκαμπτο κυστεοσκόπιο το οποίο διαθέτουμε η εξέταση δεν αποτελεί πλέον δυσάρεστη εμπειρία.

Βιοψία προστάτη: Με τοπική αναισθησία και με τη βοήθεια υπερήχων, η εξέταση αυτή «ξεκαθαρίζει» τα προβλήματα των αυξημένων τιμών PSA.

Με τον πλήρη αυτό διαγνωστικό έλεγχο μπορούμε να έχουμε διάγνωση και λύση του προβλήματος «σε μια επίσκεψη».

Πέρα από το διαγνωστικό έλεγχο ο ιατρός εκτελεί στο χώρο του ιατρείου και πλήθος μικροεπεμβάσεων. Μερικές από αυτές είναι η τοποθέτηση ουροκαθετήρων όλων των τύπων, διαστολές ουρήθρας, καυτηριασμός κονδυλωμάτων, πλαστική χαλινού καθώς και άλλες μικροεπεμβάσεις των έξω γεννητικών οργάνων του άνδρα.

 

Στην κλινική...

Στις κλινικές με τις οποίες συνεργάζεται ο γιατρός, πραγματοποιεί σχεδόν όλο το φάσμα των ουρολογικών χειρουργείων: ανοιχτά, ενδοσκοπικά, λαπαροσκοπικά και ρομποτικά.

 

 

 

 

 

 

Διαδικτυακά...

Στείλτε μας με e-mail τις απορίες σας σε ουρολογικά θέματα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

Αν θέλετε περισσότερο εμπεριστατωμένη απάντηση πάνω σε κάποιο ουρολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί,  μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά τις σχετικές πληροφορίες και να επισυνάψετε τυχόν εξετάσεις που υπάρχουν.  Γράψτε στο θέμα του e-mail σας «δεύτερη γνώμη» και ο ουρολόγος θα σας απαντήσει έναντι χαμηλού αντιτίμου.

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ

Ανδρέα Παπανδρέου 147

Νεάπολη Θεσσαλονίκης

ΤΚ: 56728

Τ: 2310618299

Φ: 2310618042

urologist@urologist.gr

ΓΡΑΦΕΙΟ

Τσιμισκή 54

Κέντρο Θεσσαλονίκης

ΤΚ: 54623

Τ: 2310225050

Φ: 2310618042

urologist@urologist.gr